Hoppa till sidans innehåll

Föräldrar


De sista två åren har vi mött våra spelares föräldrar på ett mer aktivt sätt än tidigare. Vi är glada att föräldrar så snabbt tagit en större roll i vår förening! Vi har som ambition att ha en god kommunikation med alla föräldrar som vill veta mer, har funderingar eller som vill framföra feedback på ett eller annat sätt.

Det är nu en självklarhet i Polisen Basket att vi har två engagerade lagföräldrar på varje lag som aktivt stöttar tränarna i verksamheten. Exakt hur denna hjälp sker i de respektive lagen kan skilja sig åt men vanliga uppgifter kan vara att sköta kommunikation mellan föräldrar och styrelse, hjälpa till med fördelning av uppgifter inom laget eller att då och då dyka upp på träningar och "känna av" miljön.

Lika självklart har vi föräldramöten med alla våra lag där vi är måna om att få in åsikter och förbättringsområden. Vi kan hela tiden förbättras och tar tacksamt emot åsikter och förslag.

Under säsongen vill vi starta en Föräldraförening i Polisen Basket. Detta i syfte att än mer bjuda in föräldrar i vår verksamhet och öka möjligheter att påverka föreningen. De som känner att detta låter intressant och har ett intresse av att veta mer om det är varmt välkomna att skicka in en "intresseanmälan" till This is a mailto link

Vi ser en rak och tydlig koppling mellan starkt föräldraengagemang och kvalitativ verksamhet för våra barn och ungdomar. Vi vill alltid ha många vuxna i och ikring våra lag.

Uppdaterad: 2014-10-02 10:04

månadens seniorspelaremånadens ungdomsspelare

 


månadens ledare
bbskott
bbcoach

Postadress:
Hammarby IF BF - Basket
Pepparvägen 6 (kv)
12356 Farsta

Besöksadress:
Pepparvägen 6 (kv)
12356 Farsta

Kontakt:
Tel: 073-6229560
E-post: This is a mailto link

Se all info