Hoppa till sidans innehåll

Zahui Camp 2017


Enköping 8 -13 Augusti 

Hammarby Basket annordnar för 22:a året i följd sommarens basket camp i Enköping. En av sommarens stora höjdpunkter för såväl spelare som ledare och föräldrar. Under Zahui Camp 2016 delog spelare och ledare från flera olika klubbar och intresset är stort även för 2017.

Åldersgrupper

Lägret är för spelare födda 2000 - 2008

Tillsammans med Hammarby Basket får du den ultimata starten på säsongen och bästa tänkbara avslutet på sommarlovet. Zahui Camp erbjuder tre fullstora baskethallar , simhall, joggingspår och bowlinghall.

Deltagare har alla möjligheter att öka sina basketkunskaper. Men med spökrunda, disco, lekar och spel får spelarna mer än bara basket. Många får nya vänner och har väldigt roligt. 

Tränare/Ledare

På Zahui Camp finns en bra mix av ledare. Flera baskettränare, unga och äldre. Många kompetenta tränare med lång erfarenhet. De flesta från Hammarby Basket men också några gästcoacher från andra klubbar. 

Träning 

Väl i Enköping har vi tillgång till tre fullstora träningsplaner där vi i regel tränar två basketpass om dagen (det kan bli färre för de allra yngsta).

Träningen syftar till att utveckla dig som enskild spelare i grundläggande basketfärdigheter såsom teknik, kordination, 1-1 spel, försvar, spelförståelste och mycket annat.

För 05:or och äldre kommer Zahui Camp att bli en utmaning med högkvitativa och tuffa träningar än tidigare. Träningen sker normalt med tildelad träningsgrupp och varieras med statsionsträningar ihop med andra träningsgrupper. 

För 06:or och yngre kommer det också att bli mycket basket men med många inslag av lek, tävlingar och andra överaskningar. 

På kvällarna spelas Zahui Camp challenge där spelarna är indelade i lag möter varandra i en tuff och spännande turnering som löper under lägrets all sex dagar.

Föräldramedverkan

Vi ser gärna att föräldrar, som har möjlighet, medverkar på lägret. Er medverkan skappar trygghet, speciellt för de allra yngsta lägerdeltagarna. Medverkar du som ledare betalar du givetvis ingen avgift för dig själv. Däremot räknar vi med ditt engagemang. Anmäl ditt intresse till Mohamed Madani, 070 - 824 36 01 eller maila till This is a mailto link.

Kostnad

2500 KR / SPELARE HAMMARBY BASKET 

2800 KR / SPELARE ANDRA KLUBBAR

I priset ingår

Bussresa Stockholm - Enköping Tor

Logi, fem nätter på hårt underlag och fyra måltider om dagen

Träningar och teori 

Kvällsmatcher, bad, lekar och tävlingar

Disco

Spökrunda (för de som vågar)

Vändbart Zahui Camp - linne

 Anmälan

All information om hur man anmäler sig finns på www.hammarbybasket.se/Zahuicamp/anmälan 

Uppdaterad: 2017-02-21 12:18
Skribent: Mohamed Madani
Epost: Adressen Gömd

månadens seniorspelaremånadens ungdomsspelare

 


månadens ledare
bbskott
bbcoach

Postadress:
Hammarby IF BF - Basket
Pepparvägen 6 (kv)
12356 Farsta

Besöksadress:
Pepparvägen 6 (kv)
12356 Farsta

Kontakt:
Tel: 073-6229560
E-post: This is a mailto link

Se all info